Binnen de Stichting CBBH werkt de beveiligingsdienst Flexteam Security nauw samen met politie Hollands Midden en de wijkagenten van Hillegom. Dit zorgt voor een echte win-winsituatie. Aan de ene kant heeft de surveillance van Flexteam Security een preventieve werking op inbraken. En als er toch iets aan de hand is, is de politie sneller op de hoogte en kan deze effectiever ingrijpen. De surveillant van Flexteam Security biedt in die gevallen welkome ondersteuning. Tijdens, maar ook na het incident. Bijvoorbeeld door een gebroken ruit te laten vervangen na een inbraak.

Rapportage

Niet alleen bij incidenten is er contact tussen Flexteam Security en de politie. De beambte van het beveiligingsbedrijf stelt namelijk iedere dag een dienstrapport op en deelt bijzonderheden met de politie. Is er bijvoorbeeld een verdachte auto gesignaleerd, dan is de politie (direct of via de rapportage) op de hoogte en kan aan de hand van het kenteken aanvullende checks doen.

Wisselwerking

Flexteam Security rapporteert niet alleen aan de politie, andersom werkt de samenwerking ook bijzonder goed. De politie kan de surveillant van het beveiligingsbedrijf bijvoorbeeld vragen om uit te kijken naar bepaalde auto’s of personen. En in geval van een incident kan de surveillant, als er sprake is van sleutelbeheer, de politie snel toegang tot een terrein of pand verschaffen.

Het mag duidelijk zijn: de samenwerking van Stichting CBBH met de politie heeft alleen maar voordelen en helpt de criminaliteit in Hillegom op een laag peil te houden.